kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKRISTÁLY ESZKÖZÖK:

 

1./ kristálypálca

 

2./ kristály erőrúd

 

3./ kristály trident

 

4./ kristály kereszt

 

5./ kristály pente

 

6./ kristály skorpió

 

7./ boszi pálca

 

8./ csakra kristályok

 


Képek:


 

 

 


  


 

Varázspálca, Wicca pálca, boszorkány pálca.

 

 

 

 

 

 

 

A boszi pálcával az alkalmazott energiát irányítják, indítják, rajzolnak, vagy mutatnak.

           

A kristály boszi pálca, (más néven kristály varázspálca) sokkal erősebb, mint a fából készült pálcák, és tartósabb a programozása. Két darab kristályt tartalmaznak.

 A kristályok, egy hosszabb méretű vörösréz cső két végén vannak elhelyezve.

 

A kristály súlya 10-30 gramm.

A kristályok lehetnek szabályos alakzatra csiszoltak, egy, vagy két szabályos csúccsal, vagy szabálytalan alakú, nyers kristályok.

A tartócső hossza 25-30 cm között változhat. Ingás méréssel bemérhetünk egy ideális hosszúságot, a kristályokat és magunkat figyelembe véve, de hagyatkozhatunk a saját intuíciónkra is.

A rézcső vastagsága 8-10 mm között megfelelő. Hűtőgépszerelők és légkondi szerelők használnak ilyen rézcsövet.

A cső egyik végébe, az aktív csúcshoz, a fő kristályt tesszük, a másik végébe, a tartó részhez, lekerekített, kisebb méretű záró kristály teszünk.

Figyelnünk kell a két kristályenergia forgásának irányára, aminek illeszkedni kell egymáshoz. Ingával ellenőrizzük.

Ezen kívül a záró kristály körbe forgatása közben, ingával meg kell mérni, melyik helyzetben a legerősebb a pálca energia, és ebben a helyzetben kell rögzíteni.

Ha jól tesszük be a kristályokat, akkor erősítik egymást.

 

A kristályokat pillanatragasztóval kell rögzíteni a megfelelően előkészített rézcsőbe. A ragasztás környékét, bőrrel (textillel, stb.) kell takarni. A rézcső többi részét fekete, piros vagy fehér színű anyaggal kell bevonni.

 
Teljes mérete 30-35 cm, súlya 90-110 gramm.

Az összerakása után a pálca, már nagy energiával rendelkezik, ha a pálca csúcsát a bőrünk felé irányítjuk, melegséget érzünk, ingával is mérhető.

A boszi pálcára különböző szimbólumokat lehet felszerelni, felragasztani. Ilyen a Wicca kép, pentagramm, koponya, kígyó, macska, kecskefej, stb. alakzatok, betűk, feliratok, kristályok, kis tartályok a növények, vagy ásványok részére, kinek mi a célja, ki a segítője, mi tetszik.

A boszi pálca alapvetően a tűz elemhez tartozik, de a levegő elem erősítésére is szüksége van, ezért a fejnél lévő kristály alá tehetünk tollakat, vékony szíjakat, fonalakat, spárgát, golyókat, drótokat, spirálokat, stb.

 


A pálcák nincsenek programozva (felszentelve), ezt a használójának kell megtennie.

 

Először tisztítani kell a pálcát: Tiszta vizes kendővel áttöröljük, majd egy száraz kendővel szárazra töröljük.

Tömjén, vagy mirha füstölőt gyújtunk, és áthúzzuk a füst felett, oda-vissza, háromszor. Ezzel kiűzzük az esetleges rossz szellemeket belőle.

Gyertya lángja felett is áthúzzuk a pálcát, oda-vissza, háromszor. Ezzel leégetjük, a nem kívánatos energiákat róla. Ha gyúlékony dolgok vannak rá felszerelve (tollak), akkor ezt külön védjük a kezünkel.

Ha van valamilyen beavatással szerzett energiánk, annak használatával tisztítsuk tovább.

Miközben ezeket a folyamatokat végezzük, halkan, mondókaszerűen, mondogassuk: megtisztítom a varázspálcámat (boszorkány pálcámat, stb.).

 

A boszi pálca (varázspálca) hozzánk kötése, életre keltése, megszentelése:

Forduljunk keleti irányba, tartsuk magunk elé a pálcánkat hegyével felfelé, és háromszor megismételve kérjük annak az istenségnek a segítségét, akit kiválasztunk segítőnknek (pld. Wicca Istennő kérlek, segíts, hogy ezzel a boszorkány pálcával, hozzád kapcsolódhassak).

Ezután leheletünkkel életre keltjük és magunkhoz kötjük a pálcát. Háromszor végigleheljük a pálcát a teljes hosszában, majd szintén háromszor kijelentjük: akaratom szerint egyek vagyunk, az én boszorkány pálcám (varázspálcám) vagy.

 

Ha rendelkezünk valamilyen mesteri szintű beavatással, nem kell istenek segítségét kérnünk, dolgozhatunk a saját energiánkkal, és a hozzá tartozó szinbólumokkal.

 

Létezik más féle tisztítás és megszentelés is, ez csak az egyik módszer a céljaink eléréséhez.

 

Fontos, hogy más ne érjen a boszi pálcánkhoz, más ne használhatja azt. Ha ez megtörténik, újra kell tisztítani.

 

A tisztítási rítust érdemes időnként megismételni, illetve ha negatív, gonosz célra használtuk, (ezt nem ajánlom, mert megfelelő védelmem nélkül visszapattan hozzánk) a használat után azonnal. Fekete mágiához célszerű fekete színű, kristály alakú kövel megépíteni. Például a fej részébe obszidián követ tegyünk, kristály alakba csiszolva, a végére szintén obszidián követ aminek a vége gömb alakú.

 

A kristály boszi pálca nagyon jól és könnyen programozható, a programot addig tartja, amíg valaki meg nem változtatja azt. Létezik olyan programozás is, amit nem lehet megváltoztatni.

Sokkal erősebb és hatásosabb, mint pld. a mogyorópálcából készült varázspálca.

 

A boszi pálcát használhatjuk közönséges kristály pálcaként is annak minden funkciójával.

Ezt követően, azonban újra végre kall hajtani a tisztítását.

Készíthetünk alap pálcát is, amin semmilyen díszítés nincs. Ennek a díszítését a gazdájának kell megtennie.


A kristályokra nagyon kell vigyázni, könnyen törnek. Célszerű egy masszív tartót készíteni a tárolásához.