kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatCSAKRÁK:

 

1./ csakrák

 

2./ hét főcsakra

 

3./ csakrák jellemző tulajdonságai

 

4./ csakrák érzékelése és mérése ingával

 

 

képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Csakrák.


 

 

 

 

 

 

 


A csakrák, az élőlények energia rendszerének a szabályzó kapui. Finomenergia rezgéssel működnek. A földünk és a bolygók is finomenergia rezgéssel rendelkeznek. A bolygóállások ezért határozhatják meg a jellemző tulajdonságainkat.

Nem könnyű definiálni a finomenergiát, mert megbízható mérőműszerrel, jelenleg nem tudjuk mérni. Pedig nagy tömegben jelen van.


Idézet Hermész Triszmegisztosztól (Hamvas Béla fordításában):
 
“Az, ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, és ami fenn van, ugyanaz, mint ami lenn van. Így érted meg az egyetlen csodát."


A világmindenségben fent és lent, a makrokozmoszban és a mikrokozmoszban ugyanazok a törvények uralkodnak.

Milyen törvények?

Minden energia, minden energiából tevődik össze és mindent az energia tart egyben.

Miből van az ember?
Sejtekből, atomokból, miből vannak az atomok?
Rezgési energiából.

Miből tevődnek össze a bolygók?
Atomokból, azaz rezgési energiából.
Mi tartja a helyükön a bolygókat?
Hát nem a légüres semmi!
Energia. Nagyon erős energia, ami mindenütt jelen van. Ha látnánk, olyan lenne, mint tengerben a víz. Benne élünk, együtt rezgünk vele.

Ennek, a világegyetemi energia óceánnak, vagyunk mi is részei. Energia testvérek vagyunk.

 

 


Már nagyon régóta foglalkoztatja az embereket, a testünk energia rendszere. Több elképzelés alakult ki, közös bennük, hogy léteznek a csakrák.

A csakra szó, szanszkrit eredetű és forgó kereket jelent.


A csakrák az energiatestünk, örvénylő energia tengelyei. Forgó energia spirálok. Összekötik a fizikai, éteri, asztrál, mentális klauzál testünket, felsőbb szellemi és isteni énünket, információt adnak át és vesznek fel, a közeli és távoli környezet, finomenergia rendszeréből.

A csakrák a testünk első és hátsó részén kapcsolódnak az auránkhoz. Egy-egy csakrapár (egy csakrának az elől és hátul lévő része) alkot egy-egy energia tengelyt. A tengelyek, alapesetben, egymást követően, ellenkező irányban forognak.

Külön energia tengelyt alkot a homlok, torok, szív, köldök és a hasi csakra elől és hátul lévő energia tölcsére.

A korona csakra és a gyökér csakra energetikai szempontból két önálló energia tölcsér, nem együtt forognak (más a forgási sebességük és azonos a forgási irányuk), mégis mintha egy energia tengely lenne, ami kapcsolódik a többi csakrához.

 

Ha az emberi csakrákat fémet tartalmazó festékkel lefestik (lezárják) az illető rövid idő alatt elpusztul, (tehát gondold meg, hogy milyen testfestékkel fested be magadat).

Nagyon sok csakra található rajtunk, de a hét főcsakra a legjelentősebb közülük.

A csakrák minden belső és külső szervünket irányítják, finomenergetikai síkon.

Testünkön kívül is vannak csakrák, ezek a föld és az ég felé segítik a kapcsolódást.

A főcsakrák kapcsolódnak a plexusoknak nevezett idegcsoportokhoz. Az ábrától eltérően, a csakrák, a test hátsó részén is jelen vannak és mérhetőek.
A főcsakrák kapcsolódnak a fizikai test megfelelő testrészeivel, belső elválasztású mirigyrendszerével is.A csakrák a gerincoszlopból indulnak ki, és a képtől eltérően, test mellső és hátsó részén találhatóak.

 

 

 
Az éteri testét mindenki láthatja, fényes, kékesfehér színű, 10-15 mm vastag.

Próbáld ki, ezt te is látod:
 
Egy gyengén megvilágított (pld. gyertyával) fürdőszobában, állj a tükör elé, és nézzed magadat. Nézéseddel, a tükörben, fókuszálj az orrodra. Egy-két percen belül, a fejed körül látni fogsz egy vékony, halvány fénycsíkot. Továbbra is fókuszálj az orrodra, de nézésedet tágítsad ki az egész fejedre. Egy idő elteltével, kb. egy centiméter vastagságban fogod látni a fényt, a fejed körvonalánál. Ilyenkor már nem kell fókuszálva nézned az orrodat, de továbbra is, egyszerre nézd az egész fejed, mert eltűnik a fény a fejed körül. Először hamar el fogsz fáradni, ha többször gyakorolsz, akkor sokáig fogod bírni. Ezt mindenki képes látni.
    
Ha ketten vagytok, egymást nézzétek. Sokkal jobb és érdekesebb, közben megbeszélhetitek a tapasztalatotokat.
 
Miután ezt begyakoroltátok, próbáljátok megnézni egymás auráját. Az sem nehezebb.
Üljetek egymással szemben, kb. három méter távolságban. A helyiségben félhomály legyen.
Egymás fejét nézzétek, az orra fókuszálva, majd a nézéseteket tágítsátok ki a test környékére, (fókuszálva ne nézzetek sehova, de lássátok az egész felsőtestet.)
Egy idő után a fej környékén, fehér, vagy szürkés ködszerűséget fogtok látni, ami egyre nagyobb lesz és beborítja az egész testet (mint az aurafotón, de fehér színben).
A végén olyan lesz, mintha egy tojás alakú ködben ülne az előtted lévő, ez nagyjából a mentális testének felel meg. Ha egy rossz pislantás miatt elveszíted a képet, akkor kezd újra.
Lényeg, hogy az elejét kivéve ne fókuszálj sehova, csak nézzél. Erre is képes majdnem mindenki.

Előfordulhat, hogy az éteri testen, látni fogtok, kb. 2-8 cm átmérőjű, kör alakú bemélyedéseket, meghatározott helyeken. Ezek a csakrák. Ugyanezeket, ha oldalról nézed, akkor láthatod a csakrák tölcsér alakú sugárzását is, enyhén sötétebb sávként.
Az aurát és a csakrákat színesben nagyon kevesen látják.

Csakrája az állatoknak és a növényeknek is van.
Ha az esti szürkületben nézzük a fák tetejét, egy energiakontúrt látunk felettük, ez az energia rendszerük kisugárzása.

Élettelen tárgyaknak is van energia kisugárzása, de mivel ez élettelen kisugárzás, nem nevezhetjük csakrának.

A Kyrlián fotón egy levél energia kisugárzása látható:

 

 

A földünknek is van csakra rendszere, aminek a szívcsakrája, szép hazánkban, Magyarországon van, Dobogókőn. Ott hatalmas pozitív energiákat érzékelhetünk.


 

A földel kapcsolatos anomáliák helyei is csakra pontokhoz kapcsolódnak. Persze a föld esetében is szerencsésebb az energia csomópont megnevezés, a csakra helyett.

 

Előzőleg már írtam, hogy a csakrák összekötik a fizikai, éteri, asztrál, mentális klauzál testünket, felsőbb szellemi és isteni énünket. Ezek az energia testek alkotják a látható és láthatatlan auránkat.

Az aura finomenergia rendszerünk együttes megjelenítője. Színe és nagysága a mindenkori egészségi állapotunk, kedélyállapotunk és energetikai állapotunk szerint változik.

Aura fotókon jól kivehető a pillanatnyi kedélyállapot, az aura ez szerint változtatja a színét:Aurafotókon jól kivehető a kristály energianövelő hatása az aurában:

 


Aurafotókon szintén érzékelhető a reiki energia feltöltő hatása is:

 


Érdemes megnézni ezt az aurafilmet is, kattints a képre:
Megjegyzés: az aurás képeket és filmet a facebookon találtam és onnan kölcsönöztem.

 

A képekkel és a filmmel azt bizonyítottam, hogy az aura fizikailag is létező energiamező.

Ne felejtsük el, hogy az aurafotózás még csak gyerekcipőben jár, de ugyanazt az aura területet látja színesben, amit a legtöbb ember is látna, ha fejlesztetné magát.

A csakrákat még nem képesek megjeleníteni az aurafotókon, valószínű, a nagyfeszültség mellett még frekvencia konvertálás is szükséges lenne, akkor láthatóvá válnának a finomenergiák is.