kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKRISTÁLY ESZKÖZÖK:

 

1./ kristálypálca

 

2./ kristály erőrúd

 

3./ kristály trident

 

4./ kristály kereszt

 

5./ kristály pente

 

6./ kristály skorpió

 

7./ boszi pálca

 

8./ csakra kristályok

 

 

Képek:


 

 

 

 

 


 

Kristály pálca.

 

 

 

 

 

 

 

A kristály pálcák háromszor erősebbek, mint az alapkristályuk volt.

 

A kristály, vörösréz tartócsőben van elhelyezve. A réz alkatrészeket, vízvezeték szerelvény boltokban lehet megvásárolni. Ha szükséges, az alkatrészeket forrasztással kell rögzíteni.

A kristályt pillanatragasztóval kell rögzíteni a megfelelően előkészített rézcsőbe. A ragasztásnál, vagy a cső teljes hosszában bőrrel (textillel, stb.) kell bevonni. Ennek rögzítését is célszerű ragasztással végezni.
A kristály súlya 10-40 gramm, az ettől nagyobbat már erőrud készítéséhez használjuk.

A kristályok lehetnek szabályos alakzatra csiszoltak, egy, vagy két szabályos csúccsal, vagy szabálytalan alakú, nyers kristályok.A speciális alakra csiszolt kristályok lehetnek nagyon erősek, pld. Vogel pálca.


A tartócső hossza 15-30 cm között változhat. Ingás méréssel bemérhetünk egy ideális hosszúságot, a kristályt figyelembe véve, de hagyatkozhatunk a saját intuíciónkra is.

A tartócső vastagsága 10-15 mm között megfelelő.

A cső egyik végébe a kristályt tesszük, a másik vége lehet nyitott vagy zárt. A zárást réz sapka ráragasztásával végezzük.Ha nyitott a cső vége, ott is mérhetünk kristály sugárzást. Használhatjuk kezeléshez.

Ha zárt a cső vége, akkor a kristály sugárzása visszaverődik, és ha jól méreteztük a cső hosszát, akkor hozzáadódik a kristály energiájához, ami erősebb lesz. A csövet feltölthetjük kristály darabokkal is.

 

Tehetünk kristályt a cső mindkét végébe is.Ebben az esetben figyelnünk kell a kristályenergia forgásának irányára, aminek illeszkedni kell egymáshoz. Ingával ellenőrizzük.


Ezen kívül az egyik kristály körbe forgatása közben, ingával meg kell mérni, hol a legerősebb a kristály energia, és ebben a helyzetben kell rögzíteni.

Ha jól tesszük be a kristályokat, akkor erősítik egymást, mind a két végén erősebb lesz a kristály energiája.

Ha rosszul tesszük be a kristályokat, akkor gyengítik egymást, ez nem jó.

Ennek a tartócsövét is feltölthetjük kristály darabokkal.

Jellemzően akupunktúra szerű kezeléshez, és energia feltöltéshez jó, de segítheti a meditációt is.

Ha energiafeltöltésre használjuk, közvetlenül a test felett mozgassuk. Egyszerre két pálcát is összefoghatunk, összeadódik az erejük. A kristály energiája behatol a kezelt személy testébe és ott pozitív változásokat hoz létre az energia rendszerében.

Vannak tanfolyamok, ahol megtanítják a kristály energiájának áttranszformálását, átküldését a kezelt személybe, energia feltöltés, stb. céljából. Itt a kezelt személy akár 5 méter távolságban is lehet.

A kristályokra nagyon kell vigyázni, könnyen törnek

Célszerű, egy saját gyártmányú tartót készíteni fadobozból, papírdobozból bambuszból vagy egyszerű vászonból.