kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKEZELÉSEK:

 

1./ kristályenergia kezelés, kristályeszközzel

 

2./ kristályenergia kezelés kristályeszközzel és csakra kristályokkal

 

3./ akupunktúra szerű kezelés kristályeszközzel

 

4./ negatív energiák megszüntetése kristályeszközzel

 

5./ meditáció segítése kristályeszközzel

 

6./ harmadikszem energia szintjének emelése kristályeszközzel

 


Filmek:

tisztítás:

csakrakristályok felrakása:

aurasimítás:

csakrafeltöltés:

csakrakiegyenlítés:

aurafeltöltés:

 

 


Képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kristályenergia kezelés

kristályeszközzel és csakrakristályokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

A kezelés lényege:

Az előző kezeléshez hasonlóan végezzük a kezelést, de minden fő és kisegítő csakrához odahelyezünk egy hozzá rendelt kristályt, vagy követ, ezzel alapvetően segítjük, hogy visszanyerjék a saját rezgésüket.

Kezelés közben figyelünk, hogy mit üzennek a kezelt személy csakrái. Ezek elmondják, hogy milyen lelki sérelmek vannak letárolva a környékükön. (Ezt vagy érzékeljük, vagy nem, egy kósza gondolat, egy érzés, stb.) Ha igen akkor jól körbe beszélgetjük a kezelt személlyel, ezzel próbáljuk törölni őket.

Elméletileg az egyik kezünket használhatjuk érzékelő kéznek (a másikban van a trident), a tenyerünket fordítsuk a csakra felé. Gyakorlatilag ez egy idő után nem szükséges, mert ez nélkül s jönni fognak az információk, ha jól rá vagyunk hangolódva.

Ha nem érzékelünk semmit, a kristályok akkor is dolgozni fognak, a kisebb blokkokat automatikusan törlik. A nagyobbakat felszínre hozzák, a kezelt gondolataiban jelentkezni fognak. Erről tudjon, ezt el kell neki mondani. Ha váratlanul régi sérelmeire, le nem zárt ügyeire gondol, az nem véletlenül van, a kezelés hatása. Ezekkel foglalkoznia kell, ki kell beszélnie magából, vagy más módon rendeznie kell.

A betegségeket ezek a blokkok okozzák, ha sikerül törölni őket, akkor valószínűleg megszűnik a betegség is, illetve nem fog kialakulni.

Kezeléshez javaslom a tridentet, keresztet, vagy a pentét. A kezeléskor leírt időtartamok, a tridentre vonatkoznak.

 

Ha kezeléskor blokkokat érzékelünk, a kezelést meg kell ismételni kétszer, háromszor, vagy ahányszor szükséges. Két kezelés között minimum három nap legyen, de ne legyen több egy hétnél. Három kezelés elég szokott lenni.

Szívritmus szabályozót (pacemaker) viselőket és szívbetegeket nem szabad kezelni!

 

Kinek javaslom a kezelést:

- általános erősítőként mindenkinek,

- egyszerűbb pszichoszomatikus betegségek esetén, mellék terápiaként,

- akinek megmagyarázhatatlan betegségei vannak, a betegségek kezelése mellett,

- aki nehéz lelki terhelés alatt állt, vagy áll és egyedül nem tudja feldolgozni, (csak tapasztalt kezelő végezze a kezelést),

- aki nem találja a helyét az életben, de akar változtatni, (csak tapasztalt kezelő végezze a kezelést).

 

Csakra kristályokról illetve kövekről sok helyen olvashatsz, hogy csakránként melyik jó. Biztos vannak kristályaid és köveid, össze kell válogatni egy készletet. Ha csak a hét főcsakrához vannak meg a kristályaid, talán az is elég, de jobb a 12 darabos készlet.

 

Szükséges eszközök: Legalább egy trident, és 12 db csakrákhoz rendelt kristály vagy kő, valamint, ha beteget kell kezelni, akkor a betegségére ható kristályok, vagy kövek. A kristályok és kövek legyenek megtisztítva.

 

Előkészületek:

Lehetőleg halkan szóljon egy jó, andalító, halk zene. Gyújtsunk egy fehér gyertyát és egy kellemes illatú füstölőt. Ezek nem kötelezőek, de nyugtatóan hatnak.

A kezelés úgy kezdődik, hogy akit kezelünk, felfekszik egy asztal magasságú helyre. Ez azért jó, mert mi, kényelmesen körbejárhatjuk, illetve leülhetünk mellé. Természetesen, ha súlyos betegről van szó, vállalnunk kell a kényelmetlenséget, és nem kényszerítjük arra, hogy elhagyja az ágyát.

Terítsünk alá egy plédet és tegyünk a feje alá egy kispárnát. Ne legyen hideg, vagy túl meleg a helyiségben. Kényelmesen feküdjön, mert a kezelés 60-120 percig is tarthat. Természetesen legyen felöltözve, kényelmes ruhában. Először a hasán feküdjön.

A helyiségben csend legyen, csak a zene szóljon. Lehetőleg csak a kezelést végző és a kezelt tartózkodjon a helyiségben.


Tisztítsad, töltsd fel és programozd a kristály eszközt:

- a kezelt személyen lévő negatív energiák törlésére,

- a kristályerővel történő feltöltésére,

- a csakrák rezgésének és energia szintjének helyreállítására,

- a lelki blokkok automatikus törlésére.

Ezeket első alkalmakkor mond is ki, később elég lesz, ha gondolsz rá.

Ha ezt nem tudod, nyugodtan hagyd ki.


A kezelés végrehajtása:


1./ Tisztítás, feltöltés: A kristály eszközzel, először hátul, a test teljes felszínét tisztítsad, illetve töltsed fel kristály energiával.

Úgy végezd, mintha zuhany rózsával mosnád le a testet. Egyúttal lemosod a negatív energiákat is.

Lassú, jobb irányú, körző mozgással, a lábaktól kezdve a fejtetőig végezd. Időtartam 20-30 perc. (A kristály csúcsa mindig a test felé nézzen, körzés közben.)

A kristály csúcsa 5-10 cm-re legyen a testétől. Többször újra kezdheted a folyamatot. A karokat is kezelni kell.


Akit kezelsz, forduljon meg.

Kristály eszközzel, elől és két oldalt, a test teljes felszínét tisztítsad le, illetve töltsed fel kristály energiával.

Úgy végezd, mintha zuhany rózsával mosnád le a testet.

Lassú, körző mozgással, a lábaktól kezdve a fejtetőig végezd. Időtartam 20-30 perc. (A kristály csúcsa mindig a test felé nézzen, körzés közben.) Többször újra kezdheted a folyamatot. A karokat is kezelni kell.


2./ Csakra kristályok és kövek felhelyezése.


A kezelt kényelmesen feküdjön a hátán.

Egy-egy gyökér csakrához való kristályt, vagy követ tegyünk a két talpa közé, a két térde közé és a gyökér csakrához. Ezeket a plédre tudjuk letenni.

A testre helyezzük a következő hat csakra köveit, egy sorban, a csakrák helyére, hasi csakra, köldök csakra, szív csakra, kiegészítő szívcsakra (szív csakrától nyolc centiméterrel feljebb van egy energia pont), torok csakra, és homlok csakra.

A korona csakra hegyikristályát helyezzük a feje fölé, a párnára.

A két kezébe is adjunk egy-egy kristályt, vagy követ, bármilyen lehet.

Összesen 12 db-nak kell lennie.

Fontos: ahol a testtel érintkezik a kristály (pld. homlok), oda tegyünk alá valami hőszigetelőt (pld. papír zsebkendőt), mert a csakrák felerősítik a hideg érzetet, és akit kezelünk fázni fog, mi pedig hidegséget fogunk érzékelni.

Ha tudunk valami betegségéről, akkor ki kell keresni a megfelelő kristályt, vagy követ és arra a helyre kell helyezni, ahol a leghatásosabb, (a hozzá tartozó meridián, hozzá tartozó csakra, vagy simán a fájdalmas restrész fölé). Az interneten sok leírást találunk a gyógyító kövekről, ezzel most nem foglalkozom.


3./ Csakra harmonizálás (feltöltés):


A talp csakráknál kezd a feltöltést. Egymás után mind a kettő talpnál. A kristályeszközzel, tisztítsad meg és töltsed fel energiával a talp csakrát, (lassú mozgással körözz a csakra felett, a kristály hegye a talpak felé nézzen). Jobb irányba körözzél (ezt ajánlom, egyszerűbb), vagy minden csakránál a forgási irányának megfelelően. Időtartam 2-3 perc, ha meg kell beszélni több is lehet. Ez minden csakrához igaz.

Közben érzékeld a csakra információit. Ha jönnek, akkor beszéld meg a kezelttel.

Folytasd a térd csakrákkal, majd a gyökér csakrával. Ugyanígy végezd

A gyökér csakra az első, aminél külön figyelni kell a negatív blokkokra, itt már érzékelhetjük őket. Ezek jöhetnek kósza gondolatok formájában, de határozott üzenetként is, vagy egy érzésként.

Az érkező üzeneteket mond el a kezeltnek, (ő is mondja el, hogy mit érzékelt) és beszéljétek meg. Ha hidegséget érzékelsz, nem jó a földelés, ezt erősíteni kell. Vizualizáld, hogy egy kötéllel összekötöd a földdel, és kezeld újra a gyökércsakrát. Ez furának tűnik, de működik.

Folytasd a hasi csakrával, tisztítsad, töltsed fel, vedd az üzeneteket, beszéld meg, stb.

Ugyanígy kezeld, sorban a többi csakrát is, köldök, két kézcsakra, szív, kiegészítő szív, torok és homlok csakra.

Végül fejezd be a korona csakrával, tisztítsad, töltsed fel, stb., majd erősítsed meg a kapcsolatát a felső én tudattal, az isteni energia rendszerrel. (Gondolatban egy energiasugárral kösd össze a korona csakrát az égi energiákkal.)


4./ Csakra kiegyenlítés:


Jobb kezed tedd a korona csakrára, bal kezedet a gyökér csakrára és vizualizáljad, hogy kiegyenlítődik, és azonos energia szintre kerül, az összes csakra. Időtartam 1 perc.

Tehát jobb kezed a fején, bal kezed a fenekén, gondolatban azonos szintre hozod a csakrákat, hurkot képezel a csakráknál, ezért egyenlítődnek ki.


5./ Aurafeltöltés aranyszínű kristály energiával: a kristály eszközzel töltsed fel a teljes auráját aranyfénnyel.

Ezt nagyon erősen vizualizálni kell. A kezelt testétől kb. 1 m távolságból végezd, 1-2 percig. A kristály eszközt tartsd a kezelt irányába, és járd körbe.

Ha az aranyszín vizualizáció nem megy, elég a kristály energia feltöltés is.

Ha tudod, a kezelést segítheted reiki energiával, szimbólumokkal, vagy más energiákkal is.

Az aurafeltöltés is emeli a kezelt személy energiaszintjét.


6./Aurasimítás: egyenlítsed ki, simítsad le az aurát.

A test körül, lassan mozgasd körbe a kristály eszközt, a fejtetőtől, bal felé indulva, háromszor. Kb. 30 cm-re legyen a kristály csúcsa a testtől. Időtartam, 1 perc. Ezzel kiegyenlíted az esetleges aura hiányokat, vagy többletet. Időtartam 1 perc.


 

Vége a kezelésnek, összeszedjük a csakra kristály köveket (majd megtisztítjuk vízzel és energiával, és eltesszük a helyére.)

 

Az aurasimítást és aurafeltöltést el lehet hagyni, nem fontosak.

 

Kezelés előtt és után érdemes ingával megmérni a kezelt személy energiaszintjét, nagymértékben emelkedni fog, pld 70 helyett 100-t mérsz.

 


Kezelés közben, ha valamelyik csakránál hideget érzékelsz, vagy gyulladás van a kezelt testében, vagy egy nagyon erős negatív blokkot találtál.

Ha meleget érzékelsz, energia hiánya van. Mind a két esetben töltsed fel kristály energiával, (körözz felette a tridenteddel) ha tudod reikivel, vagy más hasonlóval is.

Ha beavatott vagy, a kezelést segítheted szimbólumokkal is.

 


Kiegészítés:


A kezelt személy tudjon róla;

- a kezelés után öt órán belül, lehetőleg ne fürödjön, zuhanyozzon, stb., mert ez csökkenti a kezelés hatását,

- a kristály energia, több napon keresztül dolgozni fog a testében,

- és több napon keresztül még érkezni fognak hozzá az információk, (emlékek formájában) ezek is negatív blokkok, amit fel kell oldania, ezekkel foglalkoznia kell. Ezek speciálisan bűntudat jellegűek, meg kell találni a módját, hogy rendezze őket és meg tudjon bocsátani (magyarázni) magának.

Ekkor kérje, hogy ismételjétek meg a kezelést.

A kezelést három napon belül ne ismételd meg, ez a tisztulási időszak.

Fizikai síkon, már első alkalommal tökéletes kezelést fogsz csinálni, de szellemi és lelki síkon ez csak a harmadik kezelés után lesz eredményes.

Kezelés közben az érzékelő kezeddel, töltheted a csakrákat reikivel, vagy más energiával is.


A jól végzett kristály kezelésnek, nagyon erős hatása van, lelki és testi síkon is. Előfordulhat nagy lelki megkönnyebbülés miatti sírás is, ez természetes folyamat.


A csakra kristály kezelés, az orvosi vizsgálatot és gyógyítást nem helyettesíti, csak kiegészíti!


A kezelésről:


Nem kell túlbonyolítani a dolgot, el kell kezdeni a kezelést és csinálni.

A kristályenergia teszi a dolgát akkor is, ha nem jó a sorrend, ha nem érzékelsz semmit, stb.

Bátran és céltudatosan kell végezni, minden ki fog alakulni, a sajátos kezelési stílusod is.

Nem kell minden betűhöz ragaszkodni. Az egész testet fel kell tölteni kristály energiával.


A bemutató filmek sajnos gyenge minőségűek, de segíthetnek a leírtak megértésében.

 

CSAK HALADÓKNAK! CSAK HALADÓKNAK! CSAK HALADÓKNAK!

 

Egy kis elmélet a negatív blokkok érzékeléséről.

 

A legtöbb betegségnek lelki oka van, amit a negatív blokkok tárolnak. A negatív blokkok folyamatosan akadályozzák az energia rendszerünk önálló és stabil működését, csökkentik élet energiánkat, gyengítik az immunrendszerünket. Egy idő után pszicho szomatikus betegségek alakulnak ki.

A negatív blokkok akkor jönnek létre, ha hosszabb ideig félelemben élünk, idegesek, stresszesek vagyunk, szorongunk, szégyelljük magunkat, megaláznak bennünket, kiszolgáltatottak vagyunk, a szeretteink állandóan konfrontálódnak egymással, stb.

A gyermeket emelem ki példának. Ha a szülők állandóan veszekednek, egymást fenyegetik, félelemben, stresszben él, reszket a gyomra, fél, hogy elválnak a szülei, vagy bántják egymást, akkor biztos, hogy 15-40 éves korában a táplálkozással összefüggő problémái lesznek, és ennél a legenyhébb a gyomorégés. És, mivel mentális síkon is letárolódik ez a félelemben élő gyermekkor, visszahúzódó, félős, bizalmatlan és lelkileg instabil lesz.

Ide tartozik a túlzott elvárás is.

Megjegyzem a legtöbb embernek fontos karmikus feladata a gyermek felnevelése, a lelki sérülések okozása ebbe nem fér bele.

Ha beleverünk egy szöget a fába, azt látjuk, de ha a szeretteinkbe verünk bele lelki szögeket, azt észre sem vesszük, pedig ez nagyon fontos. Ezekből alakul ki a legtöbb blokk. Ezek gyengítik az immunrendszerünket. A blokkokból már rövid idő alatt is lehet betegség. Van, akinek nagyobb a tűrő képessége, van, akinek kisebb, ők hamarabb megbetegednek.

A negatív blokkok oldása nagyon fontos, mert ellenkező esetben ugyanazok az elzáródások következnek be. Ha ezt nem tesszük meg, nem tettünk semmit.

 

A blokkok érzékelése:

1./ Korosztályonként, hét éves ciklusokat érzékelünk a csakráknál.

Gyökér csakra:

Itt érzékeljük a születés előtti, és a születés utáni időszakot, hét éves korunkig. Ez lehet nem kívánt terhességtől az utálatos gyerekig, minden.
A pár hónapos magzat, a harmadik szemével érzékeli a körülötte lévő finomenergiákat és a bennük lévő változásokat.
Érzi, hogy az anya szereti, gyűlöli, vagy éppen csak úgy elfogadja a helyzetet. Ugyanígy érzékeli a többi energia test (férj, szülők, testvérek, stb.) gondolatát is. A megszületés is lehet trauma a számára, egy biztos meleg helyről, egy hideg helyre, stb.

Születés után: utált a testvérem, anyám magamra hagyott, nem etetett rendesen, éheztem, nem foglalkozott velem, meg kellett ennem az utálatos főzeléket, megrontott a szomszéd, nekem nem volt játékom, ijesztgettek a pókokkal, megharapott a kutya, állandóan vertek, nem volt apám, anyám, elvesztettem a szüleimet, stb.

 

Hasi csakra: 

A 7-14 éves korunkat tárolja, Itt már hozzá jön az iskola és a tágabb környezet, barátok, ellenségek hatása, a szülök veszekedése, elválása, családi drámák, még mindig fontos az anyával való kapcsolat minősége, pubertás kori problémák, csúnya vagyok, fejletlen, nem hagynak önállósodni, abertált molesztálások, az első szerelmek hatásai, stb.

 

Köldök csakra:

A 14-21 éve kort tárolja. Az iskolás kortól a felnőtté válás időszaka, tele félelmekkel, problémákkal, felkészülés az önálló életre, és ennek félelmei.
Az első szexuális ismeretek körülményei, ha negatívak. Még mindig az anyához fűződő viszony jelen van. Az apa, mint a saját akaratot gátoló lehet jelen. Iskolák fontos vizsgái, sikertelenségei, a munkahely teremtés félelmei, beilleszkedés félelmei, új kapcsolatok félelmei.
Társkeresés problémái, sikertelenségei, szakítások, szerelmi bánatok, szexuális erőszakok, nem várt terhesség, ennek megszakítása, stb.
Anyagi biztonság megteremtésének félelmei, lesz-e, munkám, pénzem, lakásom, stb.

 

Szív csakra:

A 21-28 éves korunkat tárolja. Teljes önállósodás, elszakadás a szülőktől, pár választás, a családalapítás félelmei, sikertelenségei.
Anyós, após viszony, problémái. Mellette, anyagi biztonság félelmei. Elhagyott bennünket a férjem, feleségem, senkim sincs, stb. Gyerekem beteg, gondoskodni nem tudok róla, stb.

 

Torok csakra:

A 28-35 éves korunkat tárolja. Nem sikerült az életem, mindenki kihasznált, elhagyott, gyerek a nyakamon, miatta nem találok új párt magamnak.
Az anyósom mindenbe beleszól, a férjem megcsal, elküldtek a munkahelyemről, stb.
Nem szólhattam vissza a főnöknek, az anyósnak, kevés a pénzem, nélkülöznöm kell, nincs hol laknom, nincs mit ennem, stb.

 

Homlok csakra:

35-42 évet és a többit a korona csakra tárolja. Erre nem mondok példákat, mindenki keressen magának.

 

Minden csakrához tartozik egy test.

A gyökér csakrához a fizikai testünk, a has csakrához az éteri testünk, a köldök csakrához az asztrál testünk, a szív csakrához a mentális testünk, a torok csakrához a kauzál testünk, a homlok csakrához a felsőbb énünk, a korona csakrához az isteni én tudatunk.

A negatív blokkokat, a csakrák ezekben a testekben helyezik el, és folyamatosan számon tartják őket, amíg ki nem töröljük onnan. Az egyre szaporodó és nagyobbra növő blokkok, egyre jobban leterhelik a csakrákat, kevesebb energia jut be a testünk energia rendszerébe, ez okozza a betegséget. Sajnos az isteni „én” tudatunkban, a korábbi életünkből hozott blokkokat, a kristályerő nem tudja megváltoztatni, oda valami nagy varázsló kell, ez a karma hatásköre.

 

Nem elégedhetünk meg azzal, hogy feltöltsük energiával a csakrákat, mert a negatív blokkok újra le fogják gyengíteni. Ha sorban felszínre hozzuk a negatív blokkokat, azokat megértetéssel, elfogadással, elengedéssel fel tudjuk oldani, a csakrák önállóan is jól fognak működni.
Ez egy hosszú folyamat, egy alkalommal nem tudjuk megoldani, addig kell folytatni, amíg újabb blokkok jönnek elő.

 

2./ A csakrák letárolják az életünket jellemző egyéb negatív blokkokat is, függetlenül az életkortól.

A gyökér, hasi és köldök csakrák, főleg a fizikai létsíkunk problémáit tárolják, evés, ivás, vizelés, ürítés, szex, utódlás, életkörülmények, munkahely, stb.


A torok, homlok, és korona csakrák, a létünk mentális, lelki, tudati, és az egónk problémáit tárolja le. Ezeket a negatív blokkokat is fel kell oldani.
A szív csakra mind a két részbe jelen van.

 

Például, életkortól függetlenül, ha félünk, stresszesek vagyunk, ez a torok csakrában jelentkezik, gombóc van a torkunkban, meg sem merünk szólalni.

Félünk az utcán a garázdáktól, az iskolában a tanártól, a munkahelyen a főnöktől, odahaza az anyóstól, a verekedős férjtől, a boltban az eladótól, a rendelőben fogorvostól, stb.

Ha ebből a félelemből sok van, negatív blokká alakul a torok csakrában és letárolódik, betegséget okoz. Berekedünk, köhécselünk, bedagad a torkunk, elmegy a hangunk, de ettől sokkal súlyosabb is lehet.

Tehát ne érjen váratlanul bennünket, ha ezeket is észleljük.

 

3./ A csakrák jelzik a betegségeket is.

Ha valamelyik csakránál forróságot, vagy hideget érzünk, biztos lehetünk benne, hogy ott valami gond van.

Minden csakrához tartoznak különböző belső szervek, rendszerek, vagy testrészek. Ezek valamelyikének betegségét jelzik.

Ha eléggé érzékenyek vagyunk, megérezzük, hogy hol a baj. Vagy egyszerűen megnézzük agykontrollos módszerrel, stb.

Ettől függetlenül, ilyenkor addig kell adni az energiát, amíg ez a forróság, vagy hidegség meg nem szűnik. A hideg érzet általában gyulladást érzékel, a forró érzet pedig energia hiányt.

 

4./ Negatív blokkok érzékelése.

Ha kezelés közben, valamelyik csakra közelében tartjuk a tenyerünket, kósza gondolatok formájában meg fogjuk érezni a negatív blokkokat. Ez hihetetlenül hangzik, de működik, ki kell próbálni.

Én csak azt hiszem el, amit látok, mérek, érzek, vagy megtapasztalok, a harmadik általam végzett kezelésnél megjelent az első üzenet (gondolat), amit egyeztettem a kezelttel, és igaz volt. Van két ismerősöm, aki a leírt útmutatásom alapján tanulta a kezeléseket és már nagyon profin végzik, jól érzékelnek, sokkal jobban, mint én.

Először, lehet, hogy semmit nem érzékelsz, elvonja a figyelmedet az, hogy a kezelést hogy csinálod.

Amikor a kezelésre már nem kell összpontosítanod, jönnek az információk.
Lehet, hogy az elején, csak bizsergést, szurkálást, zsibbadást, hideget, vagy meleget érzel, de ez már az a kapu, amin át fogsz menni. Ezután már jönni fognak a csakra üzenetei, a letárolt blokkokról.

Érzékelhetsz általános dolgot, például, a hasi csakránál valami nagyon gyomorszorító, reszkető, félelemérzésed van, az a kezelt gyerekkorában lett letárolva. Próbáld a szenzorodat „kihegyezni” erre az érzésre, nagy az esélyed, hogy részleteket is érzékelni fogsz, például a bátyja rendszeresen molesztálta szexuálisan. Ez így egy az egybe lejöhet.

Nagyjából öt perc egy csakra kezelése, ez bőven elég, hogy jöjjenek az információk. Nem szabad görcsösen és totálisan összpontosítani a figyelmünket, mert elfáradunk, lazán, kicsi odafigyeléssel végezzük. De más témáról ne beszélgessünk, mert elvonja a figyelmünket és a szenzorunkat. Hallgassunk, és csak azt beszéljük meg a kezelttel, amit érzékelünk, vagy amit ő érzékel. Előfordulhat, hogy mi is érezzük a kezelt fájdalmát.

Mindent beszélj meg a kezelttel, lehet, hogy ő is érzékeli ugyanezeket, vagy csak egyszerűen eszébe jut, hogy mik is történtek annakidején.

Visszatérve az érzékelés elejére, a tenyerünk a szenzor, ezért ezt közvetlenül a csakra mellett kell tartanunk a kezelés ideje alatt, végig. A tenyér belső része a csakra felé nézzen. Ez fárasztó is lehet, mert kb. öt perc egy csakrának a kezelése, ezért kényelmesen üljünk le a kezelt mellé egy székre. A másik kezünkkel végezhetjük a kezelést.

A gyökér csakrára vonatkozó, fogantatástól a hét éves korig terjedő időszakot, érzékelhetjük a talp csakráknál és a térd csakráknál is.

Vannak olyan érzékeny emberek, akik 20-30 kezelés után, már akkor is érzékelik a kezelt blokkjait, ha az aurájukban vannak (nagyon közel vannak). Ez nem általános, de előfordul.

Kételkedni lehet az érzékelésben, de tudatosan ne gerjesszél magadban negatív, elutasító hozzáállást, mert mint minden mentális folyamatnál ez megakadályozza a sikert.
Ha kicsit is bízol magadban, egy általános érzékelési eredményt egészen biztosan el fogsz érni.

Én magam sem hittem el teljes egészében, amíg ki nem próbáltam.

Aki csakra, illetve kristálykezelést végez, automatikusan kapni fog egy, vagy két szellemi segítőt, aki támogatni fogja, időnként sugallni fog változtatásokat, például tedd följebb a kezed, kezeld tovább, stb.
Ezt úgy érzékeljük, mintha a már bennünk kialakult volna egy mentális készség a korrigálásokra. Fogadjunk szót a belső hangnak.

Ezek a segítők, csak a kezelések idején lesznek veled, ne féljél ettől a gondolattól. Ez minden mentális és gyakorlati tevékenységednél így van, csak nem tudsz róla.

 

5./ A negatív blokk akkor szűnik meg:

- ha egy régi sérelmet igaz szívedből megbocsátasz,
- ha egy korábbi kellemetlenséget teljes egészében megbocsátasz, megértesz, elfogadsz vagy meg tudsz magyarázni,
- ha úgy ki tudod magadból beszélni, hogy egy szálka sem marad benned,
- ha egy korábbi bűnödre találsz egy olyan ok-okozati magyarázatot, amit teljes egészében el tudsz fogadni, (törlöd a lelkiismeret furdalásodat),
- ha találsz egy jó pszichiátert,
- vagy sok kristály kezelést adsz magadnak, illetva másnak.

Itt jegyzem meg, hogy nagyon sok fajta kristály kezelés létezik, ezeket természetgyógyászok is használják, mindegyik nagyon jó a stressz oldásra, negatív blokkok feloldására, és az energia testünk regenerálására és feltöltésére. Nem csak az itt leírt kezelés az egyetlen megoldás.

Ne felejtsük el, hogy a kristály kezelés, elsősorban az energia rendszerünk feltöltésére és stabilizálására alkalmas, és csak másodsorban, a pszicho szomatikus betegséget okozó blokkok, törlésére.

 

6./ Fontos!

Soha senkinek nem mondhatjuk el, a kezelt személy titkait, a beszélgetésünk tartalmát és az érzékelt információkat, kivéve, ha erre engedélyt ad!