kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKRISTÁLY ESZKÖZÖK:

 

1./ kristálypálca

 

2./ kristály erőrúd

 

3./ kristály trident

 

4./ kristály kereszt

 

5./ kristály pente

 

6./ kristály skorpió

 

7./ boszi pálca

 

8./ csakra kristályok


film:

 

Képek:

 

 

 

 

 

 
 

Kristály kereszt.

 

 

 

 

 

 

 

A kristály kereszt, egy négyágú erőrúd, melynek szárai egyforma hosszúak, el vannak hajlítva, és a kristályai egy irányba néznek.

 Mérete és erőssége miatt ideális a kristály kezelésekhez.Jellegzetessége, hogy kettő darab egymás mellett lévő kristálynak jobb irányba forog az energiája, a vele szemben lévő másik kettő kristálynak balra forog az energiája.

A kristály energia, a kezelt személy testén keresztül záródik, átmossa azt, állandóan körbe jár.

Kezeléskor a testtől 2-5 cm távolságban kell mozgatni, hogy a kezelt test belső részeit is elérjük vele.

Elősegíti a csontok és a belső sérülések gyógyulását, (de itt is az első az orvosi ellátás, ez csak gyorsítja a gyógyulást).Kezelésekhez nagyon jó, mert erős és kicsi méretű. A negatív energiák letörléséhez is jól használható.

A kristályerő 30 cm-ig hatásos, de a távolság növelésével gyengül.

Hatásának növelésére ez is programozható.


A kristály keresztben, négy darab kristály van beépítve. A fent leírt módon. A kristályok súlya, egyenként 10-40 gramm lehet, ettől nagyobbat nem használnak.

A kristályok lehetnek szabályos alakzatra csiszoltak, egy, vagy két szabályos csúccsal, vagy szabálytalan alakú, nyers kristályok.

Összeszereléskor, a kristályok körbe forgatásával meg kell mérni, hol a legerősebb a kereszt energiája, és ebben a helyzetben kell rögzíteni őket. Tehát a második kristály behelyezésekor, azt körbe kell forgatni, és amelyik helyzetében a legnagyobb a kristályerő, ott kell rögzíteni. Ugyanezt meg kell csinálni a harmadik és negyedik kristállyal is. Sokat erősít a kereszten (és gyengíthet is, ha ezt nem tesszük meg).

A kristályok energiájának forgási iránya is nagyon fontos, hogy páronként azonos, ugyanakkor a párok között ellenkező irányú legyen. Különben nem jól működik. Nagyon fontos, hogy ingával ellenőrizzük, az összerakás elején és az összerakás után is.

Szára 15-25 mm-s vörösréz alkatrészekből készül, bőr, vagy textil borítással.

A szára kristály darabokkal van feltöltve.

Méretei: min. 8x8x9 cm. Mérete változik az alkalmazott kristályok szerint.

A szükséges réz alkatrészeket, vízvezeték szerelvény boltokban lehet megvásárolni. Az alkatrészeket forrasztással kell egymásba rögzíteni.

Sajnos az összeforrasztott keresztről a fényképek elvesztek, T tagból, 4 db derékszögű csatlakozóból és rézcső darabokból lett összeállítva.

A kristályok rögzítése pillanatragasztóval történjen.

Nagy kristályerőt tud adni, könnyen programozható és könnyen feltölthető bármilyen energiával (pld. reikivel, vagy krisztusi energiával, csak kérni kell rá egy áldást és a feltöltést), de ez nélkül is jól használható.


Nagyon hatásos eszköz.


A kristályokra nagyon kell vigyázni, könnyen törnek.