kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKEZELÉSEK:

 

1./ kristályenergia kezelés, kristályeszközzel

 

2./ kristályenergia kezelés kristályeszközzel és csakra kristályokkal

 

3./ akupunktúra szerű kezelés kristályeszközzel

 

4./ negatív energiák megszüntetése kristályeszközzel

 

5./ meditáció segítése kristályeszközzel

 

6./ harmadikszem energia szintjének emelése kristályeszközzel

 

Képek:

 


 

A meditáció segítése kristályeszközzel.

 

 

 

 

 

 

 

A kristályeszköz energiájával növeljük a helyiség energiaszintjét, ennek olyan hatása van, mintha legalább 50 fő meditálna (összeadódik a meditációs energiájuk).

 

A résztvevők képlátása javul, a meditáció sikeresebb lesz.

 

Használhatunk bármilyen kristályt, kristálypálcát, erőrudat, vagy tridentet, természetesen, amelyiknek erősebb az energiája, az hatásosabb. Javaslom a trident használatát.

 

Elő kell készíteni egy tartót, amibe beállítjuk a kristályeszközt, hogy a kristályai felfelé nézzenek. Fénykörnél ezt középre kell tenni, kiscsoportos meditációnál a meditációt vezető közelébe legyen.

 

A kristályeszközt tisztítani, feltölteni és programozni kell a meditáció sikere érdekében. Ezt fennhangon kell elmondani.

 

1./ Tisztítás.

 

Pld., Atya, Fiú és Szentlélek, kérlek benneteket, hogy tisztítsátok meg ezt tridentet, a káros rezgésektől. Egyik kezünkben fogjuk a tridentet, a másik kezünket tegyük melléje, mintha mi végeznénk a tisztítást. A kérés elhangzása után érzékelni fogjuk, az energia áramlást a kezünkkel. Egy kis melegséget érzünk a tenyerünkben. Amikor ennek vége, készen van a tisztítás.

 

Bármelyik istenség segítségét kérhetjük, de ha mesteri szintű beavatásunk van, használhatjuk a saját energiánkat, és ennek a szimbólumait is.

 

2./ Feltöltés, programozás.

 

Kérlek benneteket, töltsétek fel pld. krisztusi energiával. Tenyerünkből újra érzékeljük az energia áramlását, amikor ez megszűnik, fel van töltve a tridentünk. Ha most megmérjük ingával az energiáját, lényegesen nagyobb szintet mérünk, mint előtte.

 

Majd kérjük a szellemi segítőket és a tridentet, hogy segítsék a meditációnkat, mondjuk el azt is, hogy miért meditálunk, pld. egy beteg társunk gyógyulása érdekében. A kezünkkel érzékeljük, hogy energia áramlás történik a tridentbe.

 

Ha ennek vége, akkor tegyük bele a tartóba a tridentet. Kristályai természetesen felfelé nézzenek. A kristályokat már ne fogjuk meg, csak a tartóját, mert levezetjük az energiáját.

 

3./ Kiszélesítés.

 

Ki kell szélesíteni a trident energiáját, a terem méretére. Ezt vizionáljuk és kezünkkel imitáljuk. Az energia területét kibővíthetjük egy város, ország, vagy az egész világ területére is, tehát ilyen szempontból kompatibilis a meditációval.


 


Ha ez már megy, akkor nem muszáj fennhangon elmondani a tisztítást, feltöltést, programozást és kiszélesítést, elég egy határozott gondolattal végezni.


Természetesen egyéni meditációhoz is használhatjuk, hasonló módon. Ilyenkor minden energia bennünket segít.


A kristályeszköz energiája jól segíti a meditációt.

 

A meditációt segíthetjük kristály sugárzó alkalmazásával is.

Az alkatrészeket egyszerűen egymásmellé tesszük. A tojás és a kristályok, kristály energia forgási irányának meg kell egyeznie, ez nélkül gyenge lesz. Ingával lehet mérni.

A réz alkatrész lehet kör alakú is, de el is hagyható.

Egy fajta sugárzót bemutatok az alábbi képeken:

 

 

Alkalmazása, az előzőeknél leírtak szerint történik.