kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKRISTÁLYOK:

 

1./ kristály eszközökben alkalmazott kristályok

 

2./ kristály eszközök tisztítása, feltöltése és programozása

 

3./ energia mérése ingával

 

4./ kísérletek kristály esközzel és kristályokkal

 

5./ kristály ékszerek hatása

 


FILMEK:

inga beavatása:

forgásiirány mérés I. :

forgásiirány mérése II. :

kristálycsúcsok mérése:

rózsakvarc trident mérése:

hegyikristály trident mérése:

saját energiaszint mérése:

 

KÉPEK:

 

 

 

 


 

 


 
 

Kristály energia és életenergia

mérése ingával.


 

 

 

 

 

 

 

Kristályok mérése ingával.


  
Ezt bárki végezheti, aki már eredményesen tud ingát használni. Az inga anyaga és formája bármilyen lehet, akar egy cérnára kötött anyacsavar is jó.

Persze jobb, ha rendes formájút használunk, aminek a vége egyre keskenyedik. Jobban leolvasható a mutatott érték.
Az ingát minden esetben kérjük meg, hogy mutassa azt az értéket, vagy irányt, amit tudni akarunk.

Pontosan határozzuk meg, hogy mit mérjen, hogyan mutasson, stb.


  
Mérőskála készítése:

Készítsetek egy papírra rajzolt, félkör alakú skálát, amit 0-100 közötti skála értékre osszatok fel, először 10-s osztásban.

Iratozzátok fel a hozzá tartozó számokat. 
Hogy pontosabb legyen a leolvashatóság, a tízes értékeket felezzétek meg és jelöljétek be. Ezt ne iratozzátok fel, mert túl sok lenne a szám, nem férne el.

A skála alján a középpontot jelöljétek be. Innen minden érték felé tud jelezni az inga.


  
Skála hitelesítése:

Kell hozzá egy, kb. 200 grammos nyers rózsakvarc (190-210 gr között jó).

Bal tenyeretek a szenzor, azt tartsátok a rózsakvarc fölé, attól 3-5 cm magasságban. Érzékeljétek azt az energiát, amit kisugároz (szinte meleget érzel a tenyeredben).

Az inga zsinórját a jobb kezetekben fogva, tartsátok a skála középpontja felett.

Kérjétek meg, hogy érzékelje és jegyezze meg ezt az értéket, és mutasson 10 egységet.

Az ingának határozottan kell lengenie a 10-s szám felé.


Ezzel megjegyezte az értéket, a többit ehhez viszonyítva fogja mérni. Hagyjatok neki egy kis gyakorlási időt, kb. a 100. mérés már pontos lesz.

Ne várjatok nagy energia értékek, ezeket csak erőrudaknál, és energia sugárzóknál mérhettek.


  
13 gr-s, hat lapú, egy csúcsos hegyikristály mérése:


A kristályt tegyük le egy tiszta helyre, csúccsal felfelé.

Bal tenyerünket tegyük a csúcs fölé, érezzük a csúcsból kiáramló energiát, (bizsergést érzünk, vagy hasonlót). 
Jobb kezünkkel tartsuk az ingát a mérőskála középpontja fölött, és kérjük meg, hogy mutassa a csúcsból kiáramló kristályerőt. Kb. 7,5 egységet kell mérnünk.

Az oldallapoknál kb. 2,5 egységet mérünk (ezek az értékek azonosak, ha azonos a kristály anyaga, súlya és alakja). Bal kezesek természetesen mindig fordítva csinálják….


  
13 gr-s, hat lapú, egy csúcsos hegyikristályt tartalmazó kristály pálca mérése:

A kristály (gyógyító) pálcát tegyük bele egy tartóba, csúccsal felfelé.

Az előzőek szerint mérjük a csúcs energia szintjét, a mért érték kb. 20 egység, az oldal lapolnál kb. 10 egység. Látható, hogy az energia szintje meg többszöröződött.

A 20 egység megfelel egy 100 gr-s, szabályosan csiszolt hegyikristály csúcs erejének. 
Ha ezt a kristályt még fel is töltjük valamilyen energiával, pld. reikivel, akkor a mért érték kb. 25 egység lesz, ami megfelel egy 150 gr-s hegyikristály csúcs erejének.

Lehet kísérletezni.

 

Megjegyzés:

A szabályos alakra csiszolt kristályok, csúcs sugárzása erősebb, mint a nem teljesen szabályos alakú természetes csúcsoké. 
Tehát nem igaz, hogy csak a természetes állapotú kristályok a jók, sőt ellenkezőleg, a szabályos alakzatra és oldallapokra, csúcsra, csiszoltak az erősebbek. Pld. Vogel pálca.

Minden kristálynál, mérhető a kilépő energia forgási iránya is.

 

Forgási irány mérése:

Az ingát a kristály csúcsa fölé helyezzük, 3-5 cm távolságban, koncentrálunk a forgási irány érzékelésére. Az inga elkezd forogni az egyik irányban. Ez a kilépő energia forgási iránya. 
Ez nagyon fontos a tridentek és energia vetők készítésénél. Ezekben egy irányban kell forogni a kilépő sugárzásoknak (itt több kristály van párhuzamosan).

A kristály másik csúcsánál, vagy másik végénél, ellenkező irányban kell forogni az ingának. Tehát, a kristálynál, a forgási irány olyan, mintha egy irányban, a kristály hosszában forogna az energia, mintha egy energia tengely lenne. Gömb és tojás alakú kristályoknál is mérhető az energia tengely.

A kristályok oldallapjainál is lehet forgásírányt mérni. A forgás iránya váltakozik az oldallapoknál.Tridentnél és penténél is nagyon fontos, hogy két olyan kristály oldallap kerüljön egymás mellé, amelynek ellenkező a forgási iránya, ekkor erősítik egymást (ellenkezőleg pedig gyengítik).


Ezeket figyelembe véve, érdemes a kristály körbe forgatásával, megkeresni a legnagyobb kristály energiát, és abban a helyzetben tögzíteni a kristályokat.Érdekesség:

Piramis alakra csiszolt kristályoknál a csúcsban kétszer akkora energiát mérünk, mint az oldalaknál. 


Egyéb mérések.

 

Megmérheted a saját energia szintedet is.


Rajzolj félkör alakban egy skálát, 0-100 beosztással. Beszéld meg az ingáddal, hogy mit kérsz tőle (légy szíves mutasd meg az energia szintemet). Tedd az ingát a félkör közepére, ki fog lengeni egy irányban. Az a te energia szinted. Ne próbáld soha befolyásolni. Ezt naponta is mérheted, hasonló értéket fog mutatni, kivéve, ha legyengültél...


Más energia szintjét is mérheted ugyanígy, közben fogod a kezét, vagy feléje fordítod a tenyered, ránézel, vagy rá gondolsz. Hogy neked mi elég, arra rá fogsz jönni. Megmérheted az energia szintjét valakinek kristály kezelés előtt és utána, látni fogod az eredményt.


Ha mínusz öttől indítod a skáládat, (nulla alatt feketítsed be), kimérheted, ha valaki már meghalt.

 

Megnézheted, a magadon, illetve máson lévő negatív energiák meglétét is.


Kérd meg az ingádat, hogy mutassa meg, van-e rajtad (illetve név szerint, máson) negatív energia, (vagy energia vámpír csatlakozás). Ezek is elszívják az energiádat. 
Erre határozott igennel, vagy nemmel válaszol az inga. Ezt mindegyik tudja. 
Ha igennel válaszol, tisztítsad meg, töltsd fel energiával és programozzad a kristályeszközödet, hogy energia kardként vágja le ezeket a negatív energiákat, (illetve az energia csápokat, lángszóróként is működtetheted, akkor vissza tudod égetni az energia csápot a feladójáig). 
A feladat végrehajtását mond ki és csettints az ujjaddal a feladat megerősítése céljából. 
Ez már szellemgyógyászat, de általánosságban is működik. 
Negatív energia nagyon sok emberen van, elég, ha temetőbe megyünk, vagy egy tisztátalan gondolkodású ember mellett ülünk a villamoson, de mi magunk is tudunk ilyent termelni.

 

Ha még soha nem használtál ingát, és szükséged van a használatára:


Vegyél egyet, de okvetlenül ezoterikus boltban. Kezd közönséges réz ingával, kb. 15 cm hosszú fonalra kötve.


Miután megvetted, tisztítsad meg, tiszta vízzel, és töröld szárazra.


Tartsd a két kezedben, azokat egymásra csukva, és gondolj arra, hogy szükséged van a segítségére, mert csak ő tud válaszolni azokra a kérdésekre, amire majd választ szeretnél. Ha van olyan nagymamád, dédnagymamád, aki már meghalt és szeretted őt, kérd a szellemének a segítését, az inga használatához. (Kérhetsz más szellemet is.) Ha szerencséd van, ő maga lesz az ingád segítője, vagy keres neked mást.


Amikor a kezedben melegséget érzel, örülhetsz, mert az ingád életre kelt. Ezt nevezhetjük beavatásnak is.


Köszöntsed őt.


Kérd meg, hogy mutasson neked egy igent (általában jobbra forog, vagy egy irányban leng), köszönd meg és kérd meg, hogy mutasson egy nemet (általában balra forog, vagy másik irányban leng), ezt is köszönd meg. Kérd meg, hogy mutasson egy semleges jelzést (nem tudom, nem mérhető, stb.) ezt is köszönd meg. Ettől kezdve ezzel a három mozgással válaszol az ilyen típusú kérdésre. Kérheted tőle, hogy másképpen jelezzen, arra is hajlandó.


Ugyanígy beavathatod az energia szintek és egyéb dolgok mérésére és mutatására. Az inga a te akaratlan kézmozgásoddal mér, ne lepődjél meg tőle.


Készíts neki egy puha anyagból tartót, és abban tárold. Más nem érhet az ingádhoz, ha ez mégis megtörténik, újra tisztítsad meg.


Időnként tisztítsad meg, vízzel és a saját energiáddal.


Soha ne akard befolyásolni az ingát. Az ingát egy szellem mozgatja a te kezeden keresztül, akaratlan mozgásként.


Lehetőleg kétszer ne kérdezd tőle ugyanazt, és ha kérdezel tőle valamit, előtte ürítsed ki a tudatodat, hogy a választ ne befolyásolja a tudatalattid.

Lottószákokat hiába kérdezel tőlük, mert ők sem tudják, ők csak segítő szellemek.

Sok sikert.