kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKEZELÉSEK:

 

1./ kristályenergia kezelés, kristályeszközzel

 

2./ kristályenergia kezelés kristályeszközzel és csakra kristályokkal

 

3./ akupunktúra szerű kezelés kristályeszközzel

 

4./ negatív energiák megszüntetése kristályeszközzel

 

5./ meditáció segítése kristályeszközzel

 

6./ harmadikszem energia szintjének emelése kristályeszközzel

 

Képek:

 


 

Negatív energiák mérése és megszüntetése

kristályeszközzel.

 

 

 

 

 

 

 

1./ Negatív gondolatok.


Auránkra rátapadhatnak a rosszindulat, gonoszság, irigység, düh, veszekedés, félelem, rettegés, aberráció, stb. gondolati energiái. Ezeket bárhol összeszedhetjük, mások miatt ránk kerülhet, de saját magunk is kitermelhetjük. Ezek a negatív gondolatok az energia testünkön maradnak és akadályozzák annak normális működését. Fáradtságot, rosszkedvet, gyengeséget, reszketést, stb. érzékelünk miatta.


Kristályeszközzel egy sima kezeléssel megszüntethető. Például tridenttel „lemossuk” és feltöltjük a kezelt testének a teljes felületét, ezzel megszüntetjük a negatív gondolati energiákat. A lemosó (törlő) kezelést először 1 méter távolságból, majd 30 cm távolságból végezzük, majd 5-10 cm távolságból egy komplett kristályenergia kezeléssel zárjuk. Ezek azért szükségesek, mert az aura több rétegét kezeljük. Az eredmény 100 %-s.


A tridentet érdemes tisztítani, feltölteni és programozni a kezelés előtt, akkor a leghatásosabb, de ezek nélkül is jó.


A negatív gondolatok meglétét legegyszerűbben ingával tudjuk kimérni.

Az energia szintünk méréséhez használt skálán mérhetjük, rákérdezünk a negatív energiánk szintjére, pontosan megmutatja.


Ugyanígy mérhetjük mások negatív energia szintjét és kezelhetjük őket.2./ Ránk tapadt szellemek és energialények.


Időnként ránk tapadnak szabadon kószáló szellemek, ezek lehetnek jók, rosszak, vagy számunkra semlegesek. Az aurában láthatóak ezek a szellemek. Szükségük van az energiánkra, abból nyerik a saját energiájukat. Minél előbb meg kell szabadulnunk tőlük. Mivel szívják az energiánkat és próbálnak befolyásolni bennünket nagy fáradtságot, hangulatingadozást és szokatlan gondolatokat érzékelünk. Temetőben, de akár a nyílt utcán, vagy tömegközlekedő eszközön, könnyen összeszedhetjük őket.


Legegyszerűbben egy imával szabadulhatunk meg tőlük. Ebben megkérjük őket, hogy menjenek el, majd megkérjük a szellemi segítőinket (vagy az Atya, Fiú, Szentléleket), hogy ebben segítsenek nekik. Néha erre a segítségre szükség van, mert eszük ágában sincs elmenni, a terülj-terülj asztalkájuktól.


Hatásos eszköz a kristályeszköz is. Tisztítsuk, feltöltjük és programozzuk a kezelt energia testére tapadt szellem eltávolítására, leégetésére.


Gondolatban elképzelünk, hogy a kristályeszközünk egy lángszóró, és a test teljes felületén „leégetjük” a rátapadt szellemet. Előtte a szellemet fel kell szólítani, hogy menjen el, hagyja el a környezetünket.


A „leégető” kezelést először 1 méter távolságból, majd 30 cm távolságból végezzük, majd 5-10 cm távolságból egy komplett kristályenergia kezeléssel zárjuk. A komplett kezelés megemeli az energia szintünket, ez további védelmet biztosít ellenük.


Ezeket a szellemeket ingával ki tudjuk mérni.


Ugyanígy mérhetjük a mások aurájában lévő szellemeket, és kezelhetjük őket.3./ Energia vámpírok.


Vannak olyan emberek, akik akarva, vagy akaratlanul is energiaszívó csápokat raknak ránk, ezek az energia vámpírok.


Miután ránk rakták az energiaszívó csápjaikat, bármilyen messze is vannak tőlünk, képesek energiánk egy részének folyamatos elszívására. Mi gyengének és fáradtnak érezzük magunkat, ő pedig tele van energiával, jókedvű, stb.


Ha ilyen emberrel beszélgetünk, keresztbe rakjuk össze a lábunkat, ezzel megakadályozzuk, hogy ránk tapasszon egy csápot.


Ha mégis megtörténik, akkor hatásos eszköz ellene a kristályeszköz. Tisztítsuk, feltöltjük és programozzuk a kezelt testére tapadt energiacsápok eltávolítására, leégetésére és kristályenergiával történő feltöltésre.


Először gondolatban elképzeljük, hogy a kristályeszközünk egy kard, határozott suhintásokkal körbe vágjuk a kezelt testet, minden oldalról. Ezzel leválasztottuk a csápokat.


Majd gondolatban elképzeljük, hogy a kristályeszközünk egy lángszóró, és a test teljes felületén „leégetjük” a rátapadt csápokat és visszaégetjük a vámpír felé is a csápjait. A vámpír ilyenkor egy csípést érez.


A „leégető” kezelést először 1 méter távolságból, majd 30 cm távolságból végezzük, majd 5-10 cm távolságból egy komplett kristályenergia kezeléssel zárjuk. A komplett kezelés pótolja az ellopott energiát és megemeli az energia szintünket.


Ezeket az energiaszívó vámpírcsápokat ingával is ki tudjuk mérni.


Mérhetjük, a magunkon, és a másokon lévő energia csápokat és elvégezhetjük a szükséges kezelést is.A felsorolt kezeléseket akkor is elvégezhetjük, ha csak gyanúnk van a fenti dolgokra, ártani nem árt, viszont biztosan használni fog.