kezdőlap | kristályok | eszközök | kezelések | csakrák | kapcsolatKRISTÁLY ESZKÖZÖK:

 

1./ kristálypálca

 

2./ kristály erőrúd

 

3./ kristály trident

 

4./ kristály kereszt

 

5./ kristály pente

 

6./ kristály skorpió

 

7./ boszi pálca

 

8./ csakra kristályokfilm:

 

 

képek:
 

Kristály trident.

 

 

 

 

 

 

 

A kristály trident, egy háromágú erőrúd, melynek kristályai egy irányba néznek.

 


Három darab kristály van beépítve. Bármilyen típusú kristályt belerakhatunk.

A kristály trident minimálisan háromszor erősebb, mint az alapkristályai voltak.

 

A kristályok egy vörösrézből készült tartószerkezetben vannak behelyezve.

 


A réz alkatrészeket, vízvezeték szerelvény boltokban lehet megvásárolni. Az alkatrészeket forrasztással kell egymáshoz rögzíteni.


 

A tartóvilla rész lehet ilyen kialakítású is, de ezt nehezebb elkészíteni, egy T ágba kell egy lyukat kifúrni és kireszelni, a középső tartócső részére:


A kristályokat pillanatragasztóval kell rögzíteni a megfelelően előkészített tartószerkezetbe. A ragasztásnál, vagy a cső teljes hosszában, bőrrel (textillel, stb.) kell bevonni a tartószerkezetet, amit célszerű ragasztóval rögzíteni.

 
A kristályok súlya, egyenként 10-100 gramm lehet, ettől nagyobbat nem használnak.

A kristályok lehetnek szabályos alakzatra csiszoltak, egy, vagy két szabályos csúccsal, vagy szabálytalan alakú, nyers kristályok.

 
A speciális alakra csiszolt kristályok lehetnek nagyon erősek is, pld. Vogel pálca.

A Vogel technológiával készült 10 grammos kristálynak akkora energiája van, mint egy 30 grammos nyers kristálynak. Sajnos egyre drágábban és ritkábban lehet hozzájutni.

 

A trident teljes hossza, a kristályokkal együtt, 20-35 cm között változhat. Ennek megfelelően a réz alkatrészek méretei is arányosan változnak. Ingás méréssel bemérhetünk egy ideális hosszúságot, a kristályt figyelembe véve, de hagyatkozhatunk a saját intuíciónkra is. Nincs előírt méret, arányos legyen és kulturáltan nézzen ki.

 A tartócső és egyéb alkatrészek vastagsága 15-25 mm között megfelelő.

 

A tartószerkezet háromvillás végébe tesszük a három darab kristályt. A kristályok hasonló méretűek, alakúak és erősek legyenek.


 


A kristályok energiájának forgási iránya azonos legyen, különben nagyon gyengítik egymást. Nagyon fontos, hogy ingával ellenőrizzük, a tervezés elején és az összerakás után.


 Ezen kívül, a kristályok körbe forgatásával meg kell mérni, hol a legerősebb a trident energiája, és ebben a helyzetben kell rögzíteni őket. Tehát a második kristály behelyezésekor, azt körbe kell forgatni, és amelyik helyzetében a legnagyobb a kristályerő, ott kell rögzíteni. Ugyanezt meg kell csinálni a harmadik kristállyal is. Sokat erősít a tridenten (és gyengíthet is, ha ezt nem tesszük meg).

 

A trident másik (egycsöves) vége lehet nyitott vagy zárt. A zárást réz sapka ráragasztásával végezzük.

 Ha nyitott a cső vége, ott is mérhetünk kristály sugárzást, de célszerű zárni.

Ha zárt a cső vége, akkor a kristály sugárzása visszaverődik, és ha jól méreteztük a cső hosszát, akkor hozzáadódik a kristályok energiájához, és a trident erősebb lesz.

A csövet feltölthetjük kristály darabokkal is, de ettől csak akkor lesz erősebb a trident, ha a kristály darabokat is a kristályok forgási irányának megfelelően tesszük a tartó csőbe.

 

Tehetünk kristályt a cső másik (egycsöves) végébe is.

 Ebben az esetben itt is figyelnünk kell a kristályenergia forgásának irányára, aminek meg kell egyeznie a három alapkristályéval. Ingával ellenőrizzük.Ezen kívül a kristály körbe forgatásával meg kell mérni, hol a legerősebb a trident energiája és ebben a helyzetben kell rögzíteni. Ha nem így teszünk, csökkenhet a trident energiája, ha megkeressük a legerősebb helyzetet, akkor növekszik.

 

A tridenttel jól lehet kezeléseket végezni, mert a csúcsoknál söprű, (lapát) alakban megy ki az energia, viszonylag nagy felületen. Nem koncentrált, viszont elég erős a teljes felületen.

 

Alapvetően kristályenergia kezelésekhez használható. Nagyon hatásos eszköz.

 

Ha energiafeltöltésre, csakra harmonizálásra, negatív energiák letörlésére, stb. használjuk, a test felett mozgassuk. A kristály energiája behatol a kezelt személy testébe és ott pozitív változásokat hoz létre, az energia rendszerében.

 

Vannak tanfolyamok, ahol megtanítják a kristály energiájának áttranszformálását, átküldését a kezelt személybe, energia feltöltés, gyógyítás, stb. céljából. Itt a kezelt személy akár 5 méter távolságban is lehet. Ehhez is használhatjuk.

 

Programozva használhatjuk meditációk segítésére is.

 

Boszorkány trident

Fekete kővel készül, pld. obszidián kövekkel, kristály alakba csiszolva.

Nem írom le, hogy kik, hogyan és mire használják (fekete mágia).

Ettől függetlenűl, energiafeltöltésre is jó.

 

A kristályokra nagyon kell vigyázni, könnyen törnek. Ha letörik a csúcsa, le kell csiszolni egy finom csiszolóvászonnal. Ha kitörik a kristály a helyéről, vissza kell ragasztani pillanatragasztóval (ugyanabban a helyzetben).

Célszerű, egy saját gyártmányú tartót készíteni fadobozból, papírdobozból, vagy egyszerű vászonból.